Materiaal verkoop

Vacatures

Hoeveel ballonnen gaan er uit een tank?

De lachgas tanks die wij leveren zijn van verschillende grootte. Daarom staat er altijd bij hoeveel kilo lachgas er in de tank staat. Het aantal ballonnen dat je uit een tank haalt hangt natuurlijk af van hoeveel gas je in de ballon doet. We rekenen voor het gemak daarom maar met patronen. In 1 patroon zit 8 gram lachgas dus zit er in een kilo (1000 gram) 125 patronen. Als je 2 patronen per ballon rekent dan haal je dus ongeveer 65 patronen per ballon. 

 

Hoe gaat het bestellen van lachgas in zijn werk?

In de webshop kies je de gewenste hoeveelheid lachgas, daarnaast kan je ervoor kiezen of je een sluitsysteem en ballonnen bij wilt bestellen. Wanneer je de bestelling afrekent, is het fijn om te realiseren dat de prijs inclusief borg is. Wanneer de tanks in goede staat terug gebracht worden, krijgt u de borg vanzelfsprekend terug.

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

We hanteren 2 tarieven betreffende bezorgkosten. Dit heeft te maken met de vestigingsplaat van Budget Balloons. Wij zijn met ons lachgas kantoor gevestigd in Amsterdam. Om deze reden zijn de bezorgingen in Noord Holland €10,- buiten Noord Holland zijn de kosten €25,-.

Is lachgas schadelijk?

Volgens onderzoek van het Trimbos instituut zijn er bi het gebruik van lachgas geen lange termijn schadelijke effecten gevonden en is er ook geen verslavingsgevoeligheid gevonden. Wel met de aantekening erbij dat dit enkel geldt bij normaal gebruik. Bij overmatig gebruik, bijv meer dan 10 ballonnen per dag gedurende een lange periode, is lachgas wel schadelijk. We adviseren dan ook met klem om nooit meer dan 10 ballonnen per avond te nemen.

Is lachgas veilig?

Bij overmatig gebruik, meer dan 10 ballonnen per avond bijvoorbeeld, kan er schade optreden en is lachgas dus niet per se goed voor je. Ook is het van belang uit te kijken met de lachgastanks. Bij hoge omloopsnelheid wordt de tank koud en daar voor moet je een beetje oppassen. Daarnaast is het ook gevaarlijk om de tank te laten vallen.  

 

Hoe zit het met de regelgeving?

 Lachgas valt sinds midden 2016 onder de warenwet. Hierdoor mogen wij het gewoon verkopen, en mag u het gebruiken. U mag het echter niet zomaar verkopen op straat, of meer dan 2 kilo zomaar vervoeren. Mocht u specifieke vragen hebben omtrent de regelgeving, kunt u het beste een mail sturen naar info@udgetballoons.nl

 

Kan een bestelling bezorgd worden? 

Ja dit kan zeker, als u een bestelling plaatst nemen we direct contact met u op over de levering. Doordat we lachgas alleen veilig mogen vervoeren, rekenenen we een kleine fee voor het bezorgen van de lachgastanks.

 

Wat heb ik nodig?

Voor kleine bestellingen achten wij een lachgast tank en ballonnen voldoende. Bij grotere bestellingen kan je het beste ook een spuitsysteem erbij bestellen. Dit maakt het vullen van ballonnen een stuk simpeler, sneller en veiliger.

Kan ik ook grote hoeveelheden bestellen

ja dit kan zeker. rechts boven vindt u een speciale link die u leidt naar grote bestellingen. TLachgas bestellingen tot 1000 kilo kunnen we op korte termijn regelen. Boven 1000 kilo, duurt het vaak iets langer.

Veilig

Snel

Simpel

Goedkoop

Servicegericht

>99% zuiver lachgas

Vragen over regelgeving?

Wij kunnen u voorzien van:

Dossier omtrent besluitvorming

Do's en Dont's van lachgas

Gebruiksinstructie voor tanks

Levering

Vaak binnen 24 uur, soms zelfs eerder.

Betalen kan per pin bij levering

Afhalen ook mogelijk

Levering in Nederland en België

1/3

Budget Balloons

Mail: Info@budgetballoons.nl

KvK: 68508352

Btw: NL857475939B01

Bank: NL83 KNAB 0256 2475 79

Ophaalpunt Amsterdam:

Jan Everstenstraat 715

1061XZ Amsterdam

Contact